Stoeprandschade aan uw velg

Heeft u schade door het rijden tegen een stoeprand of een ander obstakel. Wij kunnen dit voor u oplossen. Voor particulier, lease of autobedrijf voeren wij deze werkzaamheden al jaren uit. Naar volle tevredenheid van onze klanten. 

Het is altijd zonde als een mooie velg beschadigd dus laat dit direct door een van onze specialisten repareren. Dit voorkomt ook oxidatie van de velg waardoor de lelijke plek alleen maar groter wordt.

 

Kromme velg

Door allerlei omstandigheden kan uw velg beschadigd raken. Zo ook door een gat in de weg of een richel die met hoge snelheid wordt genomen. Bij Profile Hogendoorn beschikken we over een velgen richtbank. Ons opgeleide personeel zorgt voor een goede diagnose en daarna een goede reparatie zodat u weer veilig op weg kunt.

Velgen stralen en coaten

Is uw lak van de velgen niet helemaal mooi meer, wij hebben de mogelijkheid om uw velgen in alle kleuren te poedercoaten.

poedercoaten is de beste manier om uw beschadigde of oudere velgen weer nieuw te maken. Uw auto staat er weer als nieuw bij als de velgen weer in een mooie nieuwe kleur gemonteerd zijn.

Kom langs, mail of bel ons voor advies op maat.